UAE: Srbija ima šta da pokaže

Pomoćnik generalnog sekretara Federacije Privrednih komora UAE Muhamed Al Naumi izjavio je da su UAE veoma zainteresovani za investicije u srpsku privredu.

Svet

Izvor: Beta

Nedelja, 25.01.2015.

16:53

Default images
Foto: Tanjug

"Povezuju nas jake prijateljske i političke veze. Vlada Srbije već je napravila odlične korake za privlačenje investicija iz UAE, a ovaj forum odlična je prilika za srpske kompanije koje žele da posluju u Emiratima. Mislim da zaista imate šta da pokažete", rekao je Al Naumi na otvaranju prvog Srpskog poslovnog investicionog foruma u UAE.

Kako je saopšteno, cilj foruma je upoznavanje srpskih privrednika s tržištem, načinom funkcionisanja, poslovnom klimom, tradicijom i običajima UAE.

Osnovna svrha foruma jeste predstavljanje privrednih, turističkih, obrazovnih i investicionih potencijala Srbije. Delegaciju Srbije čini više od 30 predstavnika malih i srednjih preduzeća, privrednih organizacija i lokalnih samouprava.

Forum su podržale Privredna komora Srbije i Federacija Privrednih komora UAE.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Puca prijateljstvo: Kina okreće leđa Rusiji?

Kineski izvoz u Rusiju opao je u martu, prvi put od sredine 2022. godine, zbog sve većih pretnji Vašingtona da će uvesti sankcije Pekingu ako kineski izvozni proizvodi pomognu Moskvi u ratu protiv Ukrajine.

8:11

18.4.2024.

1 d

Podeli: