Putin: Opasno je igrati se s naftom

Veštačko smanjenje cena nafte pogodiće i one koji ga izazivaju, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin u intervjuu agenciji TAS.

Svet

Izvor: Tanjug

Nedelja, 23.11.2014.

10:59

Default images

"Ako se namerno snižavaju cene energenata, to će pogoditi i one koji izazivaju pad cena. To uopšte ne znači da će sankcije, nagli pad cena nafte i devalvacija nacionalne valute imati negativne rezultate ili katastrofalne posledice samo za nas. Ništa od toga se neće dogoditi!", rekao je Putin.

Ruski predsednik je kazao da problema ima, da su oni prisutni i da će se povećavati, što će pogoršati situaciju, ali ne samo u Rusiji već i u partnerskim zemljama, uključujući one u kojima se proizvode gas i nafta.

On je izneo mišljenje da se cene nafte smanjuju izmedju ostalog i zato što su SAD počele da vade naftu i gas iz škriljaca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

69 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Svet

Sledi zabrana: Nova pravila za iznajmljivanje stana

Američka digitalna platforma za iznajmljivanje smeštaja Airbnb saopštila je da će do kraja sledećeg meseca zabraniti upotrebu unutrašnjih sigurnosnih kamera u zajedničkim prostorima smeštajnih objekata širom sveta.

8:21

12.3.2024.

7 d

Podeli: