Prva dama Meksika i jedno imanje

Prva dama Meksika Angelika Rivera stavila je na prodaju svoje privatno, velelepno imanje za četiri miliona dolara.

Svet

Izvor: Tanjug

Subota, 22.11.2014.

11:10

Default images

Rivera prodaje imanje da bi, kako je navela, okončala kontroverze da ona nije platila imanje koje je sagradio vladin izvođač radova.

Rivera je objavila na svom sajtu da je ona kupila vilu svojom zaradom iz vremena kada je bila zvezda sapunskih opera, prenela je agencija AFP.

"Želim da svima bude jasno da nemam šta da sakrijem, radila sam ceo život i zahvaljujući tome sam nezavisna žena", istakla je prva dama.

Ona je dodala da je 2010. godine prijavila prihode od skoro 10 miliona dolara i da je tada platila porez od skoro tri miliona dolara. Rivera je rekla da želi da proda vilu jer ne želi da to bude izgovor za vređanje i klevetanje njene porodice.

Međutim, Rivera nije objasnila osnovnu činjenicu, a to je da je kuću izgradio i da je ona još uvek pod imenom vladine firme za izvođenje radova "Grupo Higa".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Puca prijateljstvo: Kina okreće leđa Rusiji?

Kineski izvoz u Rusiju opao je u martu, prvi put od sredine 2022. godine, zbog sve većih pretnji Vašingtona da će uvesti sankcije Pekingu ako kineski izvozni proizvodi pomognu Moskvi u ratu protiv Ukrajine.

8:11

18.4.2024.

1 d

Podeli: