D&G oslobođeni optužbi zbog poreza

Italijanski dizajneri Domeniko Dolče i Stefano Gabana oslobođeni su optužbi da su od italijanskih poreskih vlasti prikrili prihode od više stotina miliona evra.

Svet

Izvor: B92

Petak, 24.10.2014.

18:37

Default images

Dva niža suda u Italiji prethodno su osudila dizajnerski par, pošto su navodno zahvaljujući poslovanju preko kompanije "Gado" u Luksemburgu uspeli da izbegnu plaćanje poreza na dobit u visini od milijardu evra, prenosi Rojters.

U aprilu ove godine, apelacioni sud u Milanu osudio je dizajnere na uslovnu kaznu od 18 meseci zatvora. Dvojica dizajnera su sve vreme poricali optužbe.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Norvežani beže u Švajcarsku

Oštro povećanje poreza na bogatstvo i dividende od strane norveške vlade orijentisane na levo, podstaklo je desetine bogataša nordijske nacije da se presele.

12:07

21.4.2024.

1 d

Svet

"Zbogom dolaru"

Rusija i Kina su sprovele skoro potpunu "dedolarizaciju" ekonomskih odnosa, a udeo ruske rublje i kineskog juana u trgovinskim obračunima između Moskve i Pekinga je veći od 90 odsto.

19:53

22.4.2024.

13 h

Podeli: