Spakujte kilo banana i pauka ubicu

Jedna porodica iz južnog Londona neprijatno se iznenadila kada je u kesi sa bananama pronašla primerak jedne od najopasnijih vrsta paukova.

Svet

Izvor: B92

Ponedeljak, 20.10.2014.

23:10

Default images

Po obavljenoj dostavi hrane, Tim, otac u četvoročlanoj porodici, uspeo je da nogom zaustavi otrovnog pauka da pobegne, posle čega je njegova supruga pozvala predstavništvo onlajn prodavnice Vejtrouz za pomoć.

U opštem metežu, životinja je uspela da pobegne i za sobom ostavi hiljade jaja. U borbu sa paukom uključila se i služba za deratizaciju, koja je uspela da uhvati pauka, a zamrzavanjem uništi jaja.

“Bezbednost naših potrošača je apsolutni prioritet, uradili smo sve što smo mogli i izvinili se“, rekao je portparol Vejtrouza.

Vrsta pauka koja je zadala muke londonskoj porodici je poznata i kao “banana pauk“, pošto se u prirodi krije u krošnjama banana.

Samo jedan ujed ovog pauka može dovesti do smrtnog ishoda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Puca prijateljstvo: Kina okreće leđa Rusiji?

Kineski izvoz u Rusiju opao je u martu, prvi put od sredine 2022. godine, zbog sve većih pretnji Vašingtona da će uvesti sankcije Pekingu ako kineski izvozni proizvodi pomognu Moskvi u ratu protiv Ukrajine.

8:11

18.4.2024.

1 d

Podeli: