Tajkun poručio 30 rols-rojseva

Vlasnik nekoliko kazina Stiven Hang napravio je najveću porudžbinu čuvenoj fabrici luksuznih automobila, u vrednosti od 20 miliona dolara

Svet

Izvor: B92

Petak, 19.09.2014.

11:16

Default images

Preko svoje kompanije Louis XIII Holdings Hung je poručio 30 autmobila Rolls-Royce Phantom, koji će služiti kao vozni park novog luksuznog hotela-kazina na kineskoj teritoriji ostrva Makao, poznatog azijskog kockarskog raja

Ovo će ujedno biti i najveći rols-rojs vozni park na svetu, a dva automobila iz flotile biće opervažena zlatom, zbog čega će biti najskuplji primerci modela Fantom ikada napravljeni.

Hotel-kazino biće otvoren 2016. godine. Teritorija Makaa određena za kockarske aktivnosti prošle godine je prihodovala ukupno 45 milijardi dolara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

19 h

Svet

"Zbogom dolaru"

Rusija i Kina su sprovele skoro potpunu "dedolarizaciju" ekonomskih odnosa, a udeo ruske rublje i kineskog juana u trgovinskim obračunima između Moskve i Pekinga je veći od 90 odsto.

19:53

22.4.2024.

1 d

Podeli: