Najskuplja kuća košta 106 mil evra

Trenutno najskuplja kuća u prodaji u SAD-u je vila na Floridi u Hilsboro Biču na jedan sat od Majmija, koja se prodaje za 106 miliona evra.

Svet

Izvor: B92

Sreda, 10.09.2014.

10:08

Default images

Vila nazvana "Kraljevska palata" je površine 5.000 metara kvadratnih i ima plac od 1,6 hektara, preneo je list Figaro.

Kuća na obali Alantskog okeana koja treba da bude završena krajem sledeće godine ima 11 soba, 17 kupatila, garažu u koju može da stane 30 automobila, ogroman akvarijum, bazen, malo pristanište za jahtu dugu 56 metara, bioskopsku salu sa 18 sedišta.

Glavni kurozitet u vili predstavlja radna soba uređena po ugledu na predsednički kabinet u Jelisejskoj palati. Kuhinja je uređena u francuskom neoklasičnom stilu, a fasada i okolni teren vile su u belo tirkiznim tonovima u skladu sa bojama okeana.

"Kraljevska palata" na Floridi je najskuplja nepokrenost koja se trenutno prodaje na američkom tržištu, tvrde predstavnici agencije za nepokretnosti Kolvel Bank koja je angažovana za prodaju ove vile.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

1 d

Podeli: