Kim Džong Un ostao bez miliona?

Jun Tae Hjong iz severnokorejske banke Desong, koji je navodno upravljao novcem diktatora Kim Džong Una, pobegao je iz zemlje sa 5 miliona dolara, prenosi Blic.

Svet

Izvor: Blic

Ponedeljak, 01.09.2014.

11:51

Default images

Kako prenose južnokorejski mediji, Hjong je navodno pobegao u Rusiju, ali nije poznato da li se i dalje nalazi u toj zemlji.

Kim Džong Un se nije oglasio povodom slučaja odbeglog bankara.

Južna Koreja pažljivo prati razvoj događaja, u slučaju da Hjong zatraži azil u toj zemlji. On bi bio dobar izvor informacija u vezi sa transakcijama Kim Džong Una, koje bi bile dragocene za Seul.

Prema pretpostavci južnokorejske obaveštajne službe, diktator je nakon očeve smrti nasledio bogatstvo od četiri miliona dolara, a u međuvremenu ga je uvećao.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Puca prijateljstvo: Kina okreće leđa Rusiji?

Kineski izvoz u Rusiju opao je u martu, prvi put od sredine 2022. godine, zbog sve većih pretnji Vašingtona da će uvesti sankcije Pekingu ako kineski izvozni proizvodi pomognu Moskvi u ratu protiv Ukrajine.

8:11

18.4.2024.

1 d

Podeli: