Otkud tablete u gumenim bombonama

U Nestleovoj fabrici u Njukaslu u toku je policijska istraga nakon što su među gumenim bombonama pronađene tablete zasada nepoznatog svojstva.

Svet

Izvor: B92

Subota, 30.08.2014.

16:01

Default images

Skladište linije za proizvodnju gumenih bombona u britanskom Njukaslu zatvoreno je nakon što su među bombonama spremnim za pakovanje pronađene tablete.

Tablete ružičaste boje primetili su radnici fabrike, nakon čega je proizvodnja stala, a skladište je zatvoreno. Policija je na ispitivanje odnela vreće pune bombona.

Nestle je prijavio kako su "obične tablete koje se mogu dobiti na recept" pronađene pre nego su bombone zapakovane, a radnici fabrike sarađuju sa policijom u istrazi.

Navodno su bombone već prošli kontrolu kada su među njima pronađene tablete.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

21 h

Svet

"Zbogom dolaru"

Rusija i Kina su sprovele skoro potpunu "dedolarizaciju" ekonomskih odnosa, a udeo ruske rublje i kineskog juana u trgovinskim obračunima između Moskve i Pekinga je veći od 90 odsto.

19:53

22.4.2024.

1 d

Podeli: