Ovo je najskuplji restoran na svetu

Parti ostrvo Ibica, uskoro će moći da se pohvali kako se baš na njemu nalazi najskuplji restoran na planeti, prenosi list “24 sata“.

Svet

Izvor: 24 sata

Utorak, 22.04.2014.

18:20

Default images

Novi “Hard rok“ hotel otvara se 18. maja na Plaji den Bosa (Playa d’en Bossa), u okviru njega će se nalaziti i restoran Sablimoušn (Sublimotion) gde će obrok koštati čak 1.235 funti po osobi.

Glavni kuvar Pako Roncero stoji iza ovog ekskluzivnog koncepta sa pet zvezdica, koji ima za cilj da odjednom ugosti 12 osoba i pruži im uživanje bukvalno za sva čula i to kombinujući hranu, tehnologiju i umetnost.

Hard Rok hotel na Ibici imaće 493 sobe, bazene, balkone sa pogledom na okean, spoljašnji đakuzi.

Posvećenost gastronomiji, enterijeru, tehnologiji i luksuzu savršeno se uklapa u “Hard rok“ hotel kao i samo okruženje - Ibicu, prestonicu klabinga.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Svet

Sledi zabrana: Nova pravila za iznajmljivanje stana

Američka digitalna platforma za iznajmljivanje smeštaja Airbnb saopštila je da će do kraja sledećeg meseca zabraniti upotrebu unutrašnjih sigurnosnih kamera u zajedničkim prostorima smeštajnih objekata širom sveta.

8:21

12.3.2024.

6 d

Podeli: