Rusija će finansijski pomoći Krimu

Rusija će finansijski pomoći Krimu i konkretan predlog o tome rusko Ministarstvo finansija doneće do kraja dana, saopštio je resorni ministar Anton Siluanov.

Svet

Izvor: B92

Ponedeljak, 03.03.2014.

16:27

Default images

Po rečima Siluanova, u Ministarstvu finansija Rusije održan je sastanak s ministrom finansija Autonomne oblasti Krim Mikolom Skorikom.

"Deficit budžeta Krima iznosi 10 milijardi grivni, odnosno 35 milijardi rubalja (oko milijardu dolara). Razmatramo mogućnost pomoći finansijskom sistemu kako bi se obezbedile plate, penzije, socijalna davanja, stabilan rad državnih ustanova Krima", kazao je Siluanov.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

1 d

Svet

"Zbogom dolaru"

Rusija i Kina su sprovele skoro potpunu "dedolarizaciju" ekonomskih odnosa, a udeo ruske rublje i kineskog juana u trgovinskim obračunima između Moskve i Pekinga je veći od 90 odsto.

19:53

22.4.2024.

1 d

Podeli: