Erbas: Posao za najmanje 1.000 žena

Vodeći svetski proizvođač aviona Erbas je najavio da će ove godine zaposliti više od 4.000 novih radnika širom sveta, od kojih će najmanje četvrtina biti žene.

Svet

Izvor: Tanjug

Sreda, 07.03.2012.

16:01

Default images

Povodom obeležavanja Međunarodnog dana žena 8. marta, Erbas u saopštenju poziva žene da se u većoj meri opredele za poslove u avioindustriji.

Erbas, takođe, poziva žene da se više prijavljuju na konkurse za poslove koji su do sada tradicionalno smatrani kao muški.

"Erbas želi da privuče više žena i nimalo nije jednostavno da se taj cilj i postigne. Ubeđen sam da će pravi odnos među polovima na svim nivoima kompanije doprineti Erbasovom razvoju", rekao je izvršni potpredsednik za ljudske resurse Erbasa Tieri Baril.

Ta kompanija navodi da su kao podrška tome uvedene brojne aktivnosti da bi se na različitim nivoima prepoznali ženski talenti i razni programi kojima se pomaže razvoj njihovih karijera.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Sprema se "apokalipsa"

Razvoj veštačke inteligencije (AI) bi mogao da dovede do ukidanja skoro osam miliona radnih mesta u Velikoj Britaniji.

15:36

27.3.2024.

1 d

Podeli: