Bafet ipak ima zlatni dodir?

Kineski proizvođač električnih automobila BYD Co., iza kog stoji i američki milijarder Voren Bafet udvostručio je rast dobiti u prvoj polovini godine.

Svet

Izvor: business.hr

Utorak, 24.08.2010.

09:01

Default images

Do rasta dobiti kompanije došlo je usled rasta potražnje za električnim automobilima.

Neto dobit kompanije u prvom dijelu fiskalne godine porasla je 50,3 posto, na 24,4 milijardi juana.

Do rasta dobiti kompanije došlo je usled rasta potražnje za električnim automobilima. Neto dobit kompanije u prvom delu fiskalne godine porasla je 50,3 odsto, na 24,4 milijardi juana.

Bufet je u ovu kompaniju odlučio da uloži pozamašne svote novca i čini da nije pogriešio. SPAN.xclaimempty{color: inherit !important;text-decoration: inherit !important; font-face: inherit; float: none !important;} SPAN.XClaimStyle{margin: 0px !important; text-decoration: underline !important;cursor: pointer !important;cursor: hand !important; padding-bottom: 1px !important; color: #018D25 !important; border-bottom: 1px solid #018D25 !important; float: none !important; position: static; display: inline !important; }

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Haos u Grčkoj FOTO/VIDEO

Grčki radnici u sektoru prevoza stupili su danas u štrajk za veće plate, tako da su brodovi ostali usidreni u lukama, a železnički saobraćaj je obustavljen.

11:16

17.4.2024.

1 d

Podeli: