Telenor ima 150 miliona korisnika

Kompanija Telenor, koja posluje i u Srbiji, objavila je danas je da povećala ukupan broj pretplatnika u svetu na više od 150 miliona.

Svet

Izvor: Beta

Četvrtak, 19.06.2008.

14:44

Default images

Predsednik i generalni direktor Telenora Jon Fredrik Baksas kazao je na Danu tržišta kapitala te kompanije da je zadovoljan ostvarenim rezultatom pošto je pre godinu i po Telenor imao 100 miliona korisnika.

Baksas je kasao da su u 150 miliona uključeni pretplatnici svih podružnica i pridruženih kompanija, a značajan porast je ostvaren na tržištima Pakistana i Bangladeša.

Telenor je sedmi po veličini svetski mobilni operater na svetu, a u Srbiji je na drugom mestu sa tržišnim udelom od 39 odsto i 2.987.000 korisnika.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Puca prijateljstvo: Kina okreće leđa Rusiji?

Kineski izvoz u Rusiju opao je u martu, prvi put od sredine 2022. godine, zbog sve većih pretnji Vašingtona da će uvesti sankcije Pekingu ako kineski izvozni proizvodi pomognu Moskvi u ratu protiv Ukrajine.

8:11

18.4.2024.

1 d

Podeli: