Još jedan brend marketa se širi u Srbiji

Srpsko maloprodajno tržište postaće bogatije.

Srbija

Izvor: Retail Serbia

Petak, 14.05.2021.

08:41

Još jedan brend marketa se širi u Srbiji
Ilustracija: Maria Sbytova/Shutterstock

Naime, predstavnici trgovačkog lanca DEPPO najavili su proširenje poslovanja na srpskom tržištu, saznaje portal Retail Serbia.

Internacionalna kompanija sa sedištem u Holandiji planira da osim Srbije pokrije ukupno šest tržišta na Balkanu.

Kako su dodali, markete u Srbiji planiraju da otvore 2022. godine. Dugoročni planovi predviđaju snažnu ekspanziju i u regionu.

"Deppo nudi najkvalitetnije prehrambene i neprehrambene proizvode po najpovoljnijoj ceni. U ponudi se nalazi 1.200 proizvoda i 300 sezonskih. Želimo da narednih godina proširimo svoje prisustvo regionalno i međunarodno", saopštili su.

Deppo marketi su prodavnice diskontnog tipa. Iz kompanije saopštavaju da njihov koncept donosi jedinstvenost na tržištu, uz minimalne troškove, efikasno korišćenje vremena, odgovornu upotrebu resursa, tehnologiju i ljubaznost.

Podsetimo, navedeni portal nedavno je nezvanično saznao i da američki lanac restorana Burger king planira dolazak na naše tržište, a više o tome pročitajte u posebnom tekstu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: