Rad kafića i restorana u zatvorenom produžen do 23 časa

Na sednici kriznog štaba, rad kafića i restorana u zatvorenom produžen je do 23 časa. Uslov je, naravno, poštovanje svih mera zaštite.

Srbija

Izvor: B92

Ponedeljak, 28.09.2020.

09:40

Rad kafića i restorana u zatvorenom produžen do 23 časa
Foto: Depositphotos, duha127

Ukupan broj ljudi u zatvorenom prostoru limitiran je kvadraturom prostorije, udaljenost između gostiju mora biti najmanje jedan i po metar.

Jutros je održan sastanak kriznog štaba, na kome je konstatovano da je situacija stabilna a ovo je jedna od donetih mera.

Darija Kisić Tepavčević izjavila je, nakon te sednice, da je situacija sa kornavirusom u Srbiji stabilna, ali da to ne znači da pandemije nema.

Odluka koja je danas donesena - da se rad kafića i restorana u zatvorenom produži do 23 časa doneta je s velikim podozrenjem, odnosno njeno sprovođenje će se pomno pratiti s obzirom na to da dolaze hladniji dani, istakla je dr Kisić Tepavčević.

Upitana da li je bilo reči o popuštanju mera, po pitanju održavanja sajmova i drugih manifestacija, ona je rekla da bez obzira što je povoljna epidemiološka situacija, Krizni štab smatra da održavanje manifestacija ne treba dozvoliti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

23 h

Svet

"Zbogom dolaru"

Rusija i Kina su sprovele skoro potpunu "dedolarizaciju" ekonomskih odnosa, a udeo ruske rublje i kineskog juana u trgovinskim obračunima između Moskve i Pekinga je veći od 90 odsto.

19:53

22.4.2024.

1 d

Podeli: