Nove mere od sutra: Svi objekti u zatvorenom menjaju radno vreme

Nove mere u borbi protiv koronavirusa stupaju na snagu.

Srbija

Izvor: B92

Četvrtak, 09.07.2020.

14:18

Nove mere od sutra: Svi objekti u zatvorenom menjaju radno vreme
Foto: Depositphotos, IgorVetushko

Kako je najavila premijerka Ana Brnabić, prodavnice i tržni centri biće zatvoreni od devet uveče do šest sati ujutu.

Kako je navela, na snagu od sutra stupa ograničenje radnog vremena objekata zatvorenog prostora, a predviđa da budu zatvoreni od 21 časa do šest sati.

"To ne stoji samo za ugostiteljske objekte, zatvorene prostore, već i prodavnice, tržne centre i sve zatvorene objekte", dodala je ona.

Što se tiče otvorenih prostora i bašti, ostaće radno vreme na 23 do šest sati.

"To su mere za Beograd i videćemo kako ćemo dalje, menjaćemo ako bude potrebno u skladu sa brojevima", naglasila je Brnabić.

Pored toga, svaki ugostiteljstki objekat, prodavnica će morati da ima jasno istaknuto koliko ljudi može da boravi u tom prostoru, a to je jedna osoba na četiri metara kvadratna.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Haos u Grčkoj FOTO/VIDEO

Grčki radnici u sektoru prevoza stupili su danas u štrajk za veće plate, tako da su brodovi ostali usidreni u lukama, a železnički saobraćaj je obustavljen.

11:16

17.4.2024.

1 d

Svet

Puca prijateljstvo: Kina okreće leđa Rusiji?

Kineski izvoz u Rusiju opao je u martu, prvi put od sredine 2022. godine, zbog sve većih pretnji Vašingtona da će uvesti sankcije Pekingu ako kineski izvozni proizvodi pomognu Moskvi u ratu protiv Ukrajine.

8:11

18.4.2024.

1 d

Podeli: