"Sledeće godine početak radova na izgradnji pruge Požega-Duga Poljana"

"Ovde ćemo raditi velike projekte", rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas u Novom Pazaru.

Srbija

Izvor: B92

Ponedeljak, 06.04.2020.

11:59

Foto: TANJUG/ IRFAN LICINA/ bs

"Od sledeće godine očekujte odmah početak radova na izgradnji pruge Požega-Duga Poljana, čime bismo Pešter povezali sa Beogradom, a sa druge strane i sa Sarajevom“, kazao je Vučić.

Predsednik je dodao da će se graditi i brza magistrala Novi Pazar-Raška-Kraljevo.

Vučić je rekao da je u prethodnih nekoliko dana ukupno 248 kamiona sa srpskom robom poslato na Kosovo i Metohiju i istakao da nema nestašica bilo kojih proizvoda.

"Zadovoljan sam što i Albanci uzimaju naše brašno. Pustili smo sve što je trebalo, kao i oni, i tu nema velikih problema", rekao je Vučić novinarima.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić stigao je danas pre podne u Novi Pazar, novo žarište virusa korona, gde je uručio deset kliničkih i tri transportna respiratora za novopazarsku bolnicu.

Tom prilikom rekao je da je u Novom Pazaru da bi rekao građanima tog grada, ali i Sjenice i Tutina, da smo svi zajedno u ovome, da je ponosan što je državi Srbiji svejedno da li je neko Bošnjak ili Srbin, jer su svi ljudi i država će svima pomoći da prebrodimo ovu krizu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Sprema se "apokalipsa"

Razvoj veštačke inteligencije (AI) bi mogao da dovede do ukidanja skoro osam miliona radnih mesta u Velikoj Britaniji.

15:36

27.3.2024.

1 d

Podeli: