Supernova pozvala Junajted mediju da pošalje predlog ugovora

Supernova je pozvala Junajted mediju da tokom dana pošalje predlog ugovora svim kablovskim operatorima koji posluju pod brendom Supernova, saopšteno je.

Srbija

Izvor: B92

Ponedeljak, 20.01.2020.

13:48

Supernova pozvala Junajted mediju da pošalje predlog ugovora
Foto: Depositphotos/REDPIXEL

Taj kablovski operater poziva na predlog pod istim uslovima i sa istim tekstom ugovora kakav je ranije imao Radijus vektor i sa dozvolom za emitovanje svih kanala Junajted medije, uključujući Novu S, Novu Sport i N1, navedeno je u saopštenju Supernove.

"U više navrata, u pisanoj formi, iskazivali smo spremnost da emitujemo sve kanale United Media uključujući Novu S, Novu Sport i N1, ali ponudu i ugovor nikada nismo dobili u pisanoj formi. Pošto se pozivate na spremnost za saradnju i tvrdite da ste i Telekomu Srbija slali takvu ponudu i predlog ugovora, koja nikada nije stigla na našu adresu, sa velikim zadovoljstvom očekujemo da to i učinite, ali takođe sa istim uslovima kao i gore navedenom Radijus vektoru, da bismo ostali dosledni do kraja", kaže se u saopštenju.

Supernova takođe poziva Junajted mediju da joj odmah dozvoli da ponovo emituje sve njene kanale na kablovskim operatorima pod brendom Supernova, uključujući i kanale koje nije htela da da njenim korisnicima, kao što su Nova S i Nova Sport.

U saopštenju se napominje da je danas Komisiji za zaštitu konkurencije prijavljena povreda tržišnih uslova i da je Supernova tražila privremenu meru vraćanja kanala (N1, Sport klub i drugih) svim svojim korisnicima na teritoriji Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: