Srbija gradi šest novih auto-puteva: Na proleće radovi kod Pločnika

Na proleće počinje izgradnja jednog od šest novih auto-puteva, od Niša do Pločnika.

Srbija

Izvor: Beta

Četvrtak, 14.11.2019.

16:57

Srbija gradi šest novih auto-puteva: Na proleće radovi kod Pločnika
Foto: Depositphotos, diyan_nenov, 13944141

Izgradnju novog auto-puta najavila je ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije Zorana Mihajlović.

Ona je, na sastanku s gradonačelnikom Niša Darkom Bulatovićem, rekla da su u pitanju "projekti koji su važni ne samo za grad, već i za Srbiju".

"U Nišu se gradi više nego ikada. Za Vladu Srbije nema razlike između severa i juga, ulažemo u sve delove zemlje jer nam je u interesu da građani žive bolje", kazala je Mihajlovićeva.

Ona je rekla i da je dogovoreno da "na proleće krene izgradnja državnog puta od Malče do Proseka, kao i sanacija lokalnog puta od Proseka do Jelašnice, koji je oštećen tokom izgradnje auto-puta".

Bulatović je istakao i da "Niš danas ima stabilne javne finansije kao i da najbolju saradnju ima sa Ministarstvom građevinarstva".

"Gradimo socijalne stanove, kao i stanove za izbeglice i bezbednosne snage, rekonstruisali smo 55 saobraćajnica u Nišu, gradimo vrtiće, novi naučnotehnološki park i spremni smo da uz vašu podršku nastavimo da unapređujemo kvalitet života u Nišu", rekao je Bulatović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: