Predsednik Aleksandar Vučić nenajavljeno obišao radove na obnovi puta Knjaževac-Kalna FOTO

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić, prilikom obilaska istočnog dela Srbije, nenajavljeno je obišao jedno gradilište.

Srbija

Izvor: B92

Sreda, 18.09.2019.

17:39

Predsednik Aleksandar Vučić nenajavljeno obišao radove na obnovi puta Knjaževac-Kalna FOTO
Foto: Buduænost Srbije

Kako je naveo na svom profilu na Instagramu, družio se sa radnicima koji rade na rekonstrukciji puta Knjaževac-Kalna.

Na popularnoj društvenoj mreži, objavio je sliku sa majstorima uz poruku - "Nastavljamo da radimo i gradimo!".
Foto: Buduænost Srbije
Predsednik Srbije rekao je da obilazi radove na putevima u opštini Knjaževac, a sa njim su ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović, direktor Puteva Srbije" Zoran Drobnjak i predsednik opštine Knjaževac Milan Djokić.

Ministarka Mihajlović u video-izjavi rekla je da će rehabilitacija deonice od 1,8 kilometara biti završena za sedam dana.

"Sve ide po dinamici i nema okruga u Srbiji koje predsednik ne obilazi i nije obišao, a gde inače rehabilitujemo najmanje po 10, 20 ili više kilometara puteva", rekla je Mihajlovićeva.
Foto: Buduænost Srbije
Foto: Buduænost Srbije

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

1 d

Svet

"Zbogom dolaru"

Rusija i Kina su sprovele skoro potpunu "dedolarizaciju" ekonomskih odnosa, a udeo ruske rublje i kineskog juana u trgovinskim obračunima između Moskve i Pekinga je veći od 90 odsto.

19:53

22.4.2024.

1 d

Podeli: