Preskakanje: Brz ulazak u garažu i izlazak iz nje VIDEO

Svi Beograđani znaju koliko dugo moraju da čekaju na blagajnama javnih garaža u glavnom gradu.

Srbija

Izvor: B92, Prva TV

Sreda, 19.06.2019.

10:31

Preskakanje: Brz ulazak u garažu i izlazak iz nje VIDEO
Foto: Prva TV

Dosadašnji način plaćanja pokazao se kao nesavršen, jer se dosta vremena izgubi na plaćanje, ulazak u javno parkiralište i izlazak iz njega. Nervozi zbog gužvi i izgubljenog vremena došao je kraj.

Parking servis je, zarad smanjivanja gužvi, uveo novinu te će stanovnici glavnog grada parkiranje u javnim garažama od sada moći da plate putem pripejd kartica koje će vozačima znatno skratiti vreme čekanja. Nova usluga parking servisa, kartica na dopunu, omogućava brzo plaćanje kao i mogućnost "preskakanja" - jednostavan ulazak u garažu i izlazak iz nje.

"Ideja je da omogućimo našim sugrađanima, korisnicima brzo i jednostavno plaćanje parkiranja ali i mogućnost da brzo ulaze i izlaze sa naših parkirališta", kaže ragana Brdar iz javno-komunalnog preduzeća Parking servis.

Ukoliko imate karticu, imate mogućnost preskakanja čekanja u redu i samim tim smanjite vreme provedeno na samom parkingu.

Kartica košta 650 dinara i može se kupiti na blagajnama i korisničkom servisu parking servisa, gde se može i dopuniti. Cena za sat parkinga je 120 dinara, a registrovanjem na portal Parking servisa dobijaju se i posebni popusti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Sprema se "apokalipsa"

Razvoj veštačke inteligencije (AI) bi mogao da dovede do ukidanja skoro osam miliona radnih mesta u Velikoj Britaniji.

15:36

27.3.2024.

21 h

Podeli: