Hotel "Bić" konačno dobio vlasnika posle šest neuspelih prodaja

Ugostiteljsko preduzeće "Bić" iz Priboja dobilo je novog vlasnika nakon šest neuspelih prodaja, piše Glas zapadne Srbije.

Srbija

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 11.04.2019.

15:37

Hotel
Foto: Thinkstock

Kako saznaje taj portal, hotel sa kioskom, opremom i inventarom kupljen je po ceni od 17,1 milion dinara, a kupac namerava da investira u hotel 1,8 miliona evra.

Hotel je, prema saznanjima portala, kupio privrednik Goran Despić.

Naime, Hotel "Bić" je osnovan 1950. godine, u sklopu istoimenog ugostiteljskog preduzeća, kao jedan od prvih ugostiteljskih objekata u jugozapadnoj Srbiji. Raspolagao je hotelskom zgradom sa dve zvezdice, nekoliko kafana u starom i novom delu Priboja i paviljonima u Pribojskoj Banji.

Zatvoren je 2006. godine od kada je propadao i prestavljao ruglo u centru starog dela Priboja. Agencija za licenciranje stečajnih upravnika čak šest puta je nudila hotel na prodaju, međutim, zainteresovanih kupaca nije bilo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Puca prijateljstvo: Kina okreće leđa Rusiji?

Kineski izvoz u Rusiju opao je u martu, prvi put od sredine 2022. godine, zbog sve većih pretnji Vašingtona da će uvesti sankcije Pekingu ako kineski izvozni proizvodi pomognu Moskvi u ratu protiv Ukrajine.

8:11

18.4.2024.

1 d

Podeli: