Policajac se pravio da je invalid, Car Go ostao bez dva vozila VIDEO

Oduzeta su nam dva vozila u roku od sat vremena, to je bila organizovana akcija protiv nas, kaže direktor Car Go Vuk Guberinić.

Srbija

Izvor: B92

Nedelja, 16.12.2018.

10:09

Policajac se pravio da je invalid, Car Go ostao bez dva vozila VIDEO
Screenshot/Prva

"Naše partneru vozaču oduzeto je vozilo tako što je policajac u civilu poručio vozilo, pretvarao se da je invalid, i na destinaciji po završetku vožnje, ušao je u policijsko vozilo, tamo su našeg vozača sačekali policajci, komunalna policija, inspektori...“, kaže Guberinić.

On objašnjava da je vozač to snimao, a da je navodno, inspektor rekao da je sve "neka viša politika“, i da nije nije ni njemu bilo jasno koji se tačno zakon krši. Guberinić kaže da su čuli informacije da je to bio nalog ministarke za saobraćaj.

"Imamo svedoka šta je izjavio inspektor. Dva vozila u roku od sat vremena, bila je to oranizovana akcija protiv nas. Više lica je učestvovalo u tome i nama je vozilo oduzeto , tj. privremeno oduzeto, što ne znamo šta znači“.

On priča da u zapisniku piše da je čovek obavljao nelegalan taksi prevoz u Beogradu.

"Ja ponavljam, to nije taksi vožnja, a pri tom nam je ostavljeno tri meseca da se prilagodimo novom zakonu. Evo ovde se priča godinama o divljim taksistima, i nikada nikome nije oduzeto vozilo“, kaže i dodaje da je to sredstvo za rad i da se tzv. "divljim taksistima" obično piše kazna ili skinu tablice, ali da nikada nije zaplenjeno vozilo.

Prema njegovim rečima, iz straha, mnogo manje vozača sada radi.

"Imamo pravni tim koji radi na prilagođavanju izmenama zakona, i nećemo krišiti nikako zakon ali nećemo da izneverimo ni naše korsnike“, poručuje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

49 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Puca prijateljstvo: Kina okreće leđa Rusiji?

Kineski izvoz u Rusiju opao je u martu, prvi put od sredine 2022. godine, zbog sve većih pretnji Vašingtona da će uvesti sankcije Pekingu ako kineski izvozni proizvodi pomognu Moskvi u ratu protiv Ukrajine.

8:11

18.4.2024.

1 d

Podeli: