Otvoren najveći tržni centar u Srbiji FOTO

Na uglu ulica Bulevar oslobođenja i Bulevar cara Lazara u Novom Sadu otvoren je najveći tržni centar u zemlji, Promenada.

Srbija

Izvor: B92

Četvrtak, 15.11.2018.

16:37

Otvoren najveći tržni centar u Srbiji FOTO
Foto: Nepi

Šoping centar, čija je ukupna izgrađena površina 150.000 kvadratnih metara, investicija je kompanije Nepi Rockcastle, vredna više od 128 miliona evra.

Objekat je doneo i više od 1.500 novih radnih mesta Vojvođanima.

Investitori ističu da jedinstveni dizajn Promenadu izdvaja u odnosu na ostale šoping centre. Projektovan je tako da dopušta ulazak velike količine prirodnog svetla, a u okviru dvorišnog prostora su i tri košarkaška terena. Tu su i dve prostrane terase, od kojih jedna ima pogled ka Petrovaradinskoj tvrđavi. Novih 48.000 kvadratnih metara prostora sadrži više od 160 brendova i 1.500 parking mesta. Ovaj tržni centar će ponuditi i pojedine brendove koji se do sada nisu našli na srpskom tržištu kao što su Mohito, Maison Marasil, Kigili, House i Cropp.
Foto: Nepi
"Promenada predstavlja jedan od najznačajnijih dodataka bogatom portfoliju kompanije NEPI Rockcastle, koji uključuje ne samo šoping centar Kragujevac Plaza, naš prvi šoping centar u Srbiji, već i vodeće centre u Rumuniji, Poljskoj, Slovačkoj, Hrvatskoj, Bugarskoj, Mađarskoj, Češkoj i Litvaniji", rekao je menadžer šoping centra Promenada Boris Stevović.

"Uvereni smo da će Promenada Novi Sad jako brzo postati centralno mesto, ne samo za šoping i druženje uz celu porodicu, već i jedan od simbola grada“, rekla je Aleksandra Zdravković, menadžerka u kompaniji NEPI.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

54 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Puca prijateljstvo: Kina okreće leđa Rusiji?

Kineski izvoz u Rusiju opao je u martu, prvi put od sredine 2022. godine, zbog sve većih pretnji Vašingtona da će uvesti sankcije Pekingu ako kineski izvozni proizvodi pomognu Moskvi u ratu protiv Ukrajine.

8:11

18.4.2024.

1 d

Podeli: