Nova Lidlmanija u Srbiji - gužve i u 3 nova objekta FOTO

Kompanija Lidl Srbija otvorila je tačno u 8 časova još tri prodavnice u Srbiji.

Srbija

Izvor: B92

Četvrtak, 08.11.2018.

09:27

Nova Lidlmanija u Srbiji  - gužve i u 3 nova objekta FOTO
Foto: Lidl Srbija

Listi gradova u kojima ovaj savremeni diskont posluje pridružili su se Kruševac i Pančevo, dok je Beograd dobio još jednu Lidl prodavnicu - na Čukarici kod Ade Ciganlije.

Veliko interesovanje građana, koji su od ranog jutra čekali otvaranje, ni ovoga puta nije izostalo, a kako bi opravdala poverenje, kompanija Lidl Srbija je i u novoj prodavnici potrošače dočekala sa asortimanom proizvoda sa najboljim odnosom cene i kvaliteta i dodatnim „slavljeničkim“ cenama povodom otvaranja, navodi se u saopštenju.
Foto: Lidl Srbija
Novina koju Lidl donosi potrošačima u Beogradu jeste i drugačiji tip prodavnice, pa se u prizemlju nalazi parking, dok je prodajni prostor na prvom spratu. Međutim, ono što je za potrošače najbitnije jeste da se unutrašnji prodajni prostor ne razlikuje od ostalih Lidl prodavnica i da je raspored kategorija gotovo identičan, što snalaženje čini jednostavnijim, a kupovinu bržom.

Kako je pred nama period praznovanja, u pogledu asortimana Lidl je uveo novine - Deluxe proizvode koji će na raspolaganju biti samo u periodu do kraja godine.

Lidl je prve prodavnice u Srbij otvorio 11. oktobra i sada ih ima 19 u 14 gradova u Srbiji. Radno vreme svih Lidl prodavnica je od 8 do 22 časa svakog dana u nedelji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

1 d

Podeli: