"Najpovoljnija potrošačka korpa u Lidlu i to je tek početak"

Generalni direktor Lidl Srbija Tomislav Šapina kaže da je Lidl prvi savremeni diskontni lanac u Srbiji koji na tržište donosi novo jedinstveno iskustvo kupovine

Srbija

Izvor: B92

Četvrtak, 11.10.2018.

08:57

Foto: Tanjug/Tanja Valiæ

"Mi smo jednostavni, bolji, povoljniji", poručio je Šapina na otvaranju jedne od prodavnica u ulici Vojislava Ilića u Beogradu, kojem je prisustvovao predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

On kaže da veruje da će Lidl Srbija kroz pažljivo odabrani asortiman proizvoda, sa najboljim odnosom cena i kvaliteta, uspešno odgovoriti na potrebe potrošača.

"Ponudićemo vam Lidl brendove, sveže voće i povrće, pecivo iz Lidlovih pekara, vise od 350 proizvoda domaćih proizvođača, a pre svega ponudićemo vam najpovoljniju potrošačku korpu u Srbiji", naglasio je Šapina.

Naveo je da je danas važan dan, kada Lidl počinje poslovanje u Srbiji, ali poručuje da je to tek početak.

"Tu smo da ostanemo i da se zajedno razvijamo. Slušaćemo vas potrošace kako bismo bili bolji iz dana u dan", rekao je Šapina i nagalsio da je izuzetno ponosan na sve zaposlene u Lidl Srbija.

Ponosan je, kaže, na sve što je Lidl Srbija do sada uradio i dodao da je Lidl dao sve od sebe, a ono najbitnije da su svi u Srbiji radili srcem.

Prema njegovim rečima svi u Lidlu Srbija su uzbuđeni, srećni i ponosni.

Šapina je poželeo dobrodošlicu brojnim potrošačima koji su i pre otvaranja prodajnog objekta u Beogradu čekali u redu na ulazak i kupovinu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

1 d

Podeli: