"Kosina se radi 24h, kolima na oba kraka do kraja godine"

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture izjavila je da se danonoćno radi na saniranju kosine koja se obrušila na Koridoru 10.

Srbija

Izvor: B92

Ponedeljak, 24.09.2018.

09:57

Foto: Tanjug/Sava Radovanoviæ

Mihajlovićeva je na pitanje RTS da li ta kosina u Grdeličkoj klisuri može da se sanira, odgovorila: "Sve može da se sanira".

Mihajlovićeva je kazala da se sanacija odvija 24 sata i dodala da se radi intenzivno i na svim ostalim delovima Koridora 10.

"Plan je da prođemo automobilima do kraja ove godine i istočnim i južnim krakom Koridora 10 i ja verujem da će izvođači i radnici koji rade to i ispoštovati", navela je ministarka.

Potporni zid iznad auto-puta na Koridoru 10 koji se gradi u Grdeličkoj klisuru obrušio se pre nešto više od mesec.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je odlučeno da problem sa odronjenim potpornim zidom na Koridoru 10 bude rešen uklanjanjem celog brda.

Prošle nedelje je saopšteno da je do sada uklonjeno 120.000 kubika zemlje sa brda koje se obrušilo na Koridoru 10 kod Grdelice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Haos u Grčkoj FOTO/VIDEO

Grčki radnici u sektoru prevoza stupili su danas u štrajk za veće plate, tako da su brodovi ostali usidreni u lukama, a železnički saobraćaj je obustavljen.

11:16

17.4.2024.

1 d

Podeli: