Novi BAS na 1.200 m2, iz BG preko Mosta na Adi već na jesen

Beogradska autobuska stanica mogla bi da bude premeštena na novobeogradsku stranu već u novembru, pišu Večernje novosti u današnjem štampanom izdanju.

Srbija

Izvor: Beta

Petak, 17.08.2018.

10:39

Novi BAS na 1.200 m2, iz BG preko Mosta na Adi već na jesen
Foto: Grad Beograd

Objekat koji će služiti kao veza između glavne autobuske stanice, koja tek treba da se gradi, i železničke stanice Novi Beograd, trebalo bi da bude gotov u oktobru.

To znači da bi već od novembra, umesto sa sadašnje Beogradske autobuske stanice (BAS), autobusi ka drugim gradovima mogli da kreću sa Novog Beograda.

Objekat veličine 1.200 kvadratnih metara nalazi se ispod konstrukcije pristupnih puteva Mostu na Adi, odnosno preko puta ulaza u novobeogradski buvljak. Kao u objektu privremene autobuske stanice, dok se ne sagradi nova, u njemu će se nalaziti službene prostorije, sanitarni čvorovi i putnički pretinci, trgovinski i ugostiteljski objekti, pišu Novosti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Napustite Rusiju"

Evropska centralna banka (ECB) saopštila je da će uskoro zatražiti od banke Rajfajzen internešnel AG da ubrza proces smanjenja poslovanja u Rusiji.

8:02

20.4.2024.

8 h

Svet

Evo šta čeka Rusiju posle rata

Rat u Ukrajini će okončati eru jeftine radne snage u Rusiji, zaključak je analize ruskog stručnjaka Centra za makoroekonomsku analizu i kratkoročno predviđanje (CMAKP) Dmitrija Belousova.

19:32

18.4.2024.

1 d

Podeli: