Alternativa do "Tesle", od Surčina do NBG za 5 minuta

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić obišao je završne radove na asfaltiranju puta koji povezuje Surčin sa aerodromom “Nikola Tesla”.

Srbija

Izvor: B92

Četvrtak, 09.08.2018.

08:58

Alternativa do
Foto: Thinkstock

Vesić je precizirao da je vrednost te investicije 137 miliona dinara.

On je novinarima rekao da je dužina saobraćajnice 4,3 kilometra, da je rađena 1979. godine i da od tada ništa nije urađeno.

“Vrednost investicije je 137 miliona dinara, radove finansira JP 'Putevi Srbije', a sve ovo predstavlja samo deo radova koji se trenutno izvode na teritoriji opštine Surčin”, rekao je Vesić i naveo da se završava posao oko kanalizacije, počinju radovi na Domu kulture u Boljevcima, dok se na mnogim lokacijama na opštini Surčin uređuju trotoari.

Vesić je naveo da će i građani Surčina i oni koji dolaze na aerodrom često koristiti ovu saobraćajnicu, koja je alternativna u odnosu na prilaz sa auto-puta.

Predsednik opštine Surčin Stevan Šuša je rekao da je na teritoriji te opštine u prethodnom periodu asfaltirano više od 50 kilometara puteva i više od 20 kilometara trotoara.

On je rekao da će se rekonstruisati Vinogradska ulica, kao i put od Boljevaca do Obrenovačkog mosta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: