Jelisaveta prodala "Crnogorku", cena veća od 4 mil. EUR

Princeza Jelisaveta Karađorđević prodala je vilu "Crnogorka" u Užičkoj na Dedinju. Novi vlasnik, prema podacima katastra, jeste "Princes park d.o.o." iz Zemuna.

Srbija

Izvor: Veèernje novosti, E.V.N.

Utorak, 07.08.2018.

09:13

Jelisaveta prodala
Foto: B92, screenshot

Njen zastupnik Slobodan Petrović, bivši direktor "Imleka", rekao je, za Večernje novosti, da je kupac vile i placa zapravo jedan engleski investicioni fond. Otkrio je i da će "Crnogorka" biti srušena, a da će na otkupljenom zemljištu biti izgrađeno više manjih vila.

Ovu vilu u Užičkoj 1, u zoni rezidencijalnih objekata na Dedinju, princeza Jelisaveta i njen rođeni brat Aleksandar dobili su u procesu restitucije krajem 2013, a do početka jula 2014. u njoj je bila Ambasada Crne Gore. Koliko je koštala, ostaje tajna, ali je u oglasu agencije navedena početna cena od 3.990.000 evra.

“Cena vile i ukupno 1,4 hektara zemljišta bila je mnogo viša, a kupac je engleski investicioni fond”, potvrdio je Petrović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

42 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Haos u Grčkoj FOTO/VIDEO

Grčki radnici u sektoru prevoza stupili su danas u štrajk za veće plate, tako da su brodovi ostali usidreni u lukama, a železnički saobraćaj je obustavljen.

11:16

17.4.2024.

1 d

Podeli: