Ministarka otkazala obilazak, hitan sastanak s Vučićem

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović otkazala je danas obilazak radova na deonici Koridora 11 zbog državničkih obaveza.

Srbija

Izvor: B92

Ponedeljak, 06.08.2018.

12:11

Ministarka otkazala obilazak, hitan sastanak s Vučićem
Foto: Tanjug/Sava Radovanoviæ

To je potvrđeno agenciji Beta u tom ministarstvu.

Kako prenosi N1, Mihajlovićeva je otkazala prisustvo tom događaju jer je hitno pozvana na sastanak sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

Danas je bilo planirano da ministarka obidje deonicu puta Obrenovac-Ub, a potom i Lajkovac-Ljig. Na obe deonice je završeno 80 odsto radova, dok je završetak radova planiran za 25. decembar 2018.

Trenutno se na obe deonice radi završni sloj. Obe deonice su duge oko 25 kilometara. Glavni izvođač radova je kineska kompanija Sang Dong Hajspid, a za Lajkovac-Ljig glavni podizvođač je Energoprojekt.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

45 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

1 d

Svet

"Zbogom dolaru"

Rusija i Kina su sprovele skoro potpunu "dedolarizaciju" ekonomskih odnosa, a udeo ruske rublje i kineskog juana u trgovinskim obračunima između Moskve i Pekinga je veći od 90 odsto.

19:53

22.4.2024.

1 d

Podeli: