Beograđani šokirani: Zar ovakav bus na ulicama? VIDEO

U Srbiji su na snazi nova, rigoroznija pravila i novi cenovnik za tehnički pregled. Građani se ipak pitaju - da li ona važe za sve?

Srbija

Izvor: B92

Četvrtak, 26.07.2018.

11:20

Beograđani šokirani: Zar ovakav bus na ulicama? VIDEO
Foto: Thinkstock

Tehnički pregled trajaće 30 minuta, a vozila će se fotografisati iz više uglova. Kao i do sada, proveravaće se kočnice, trap, farovi, oprema, a novina je da će se identifikovati broj šasije, broj motora i kubikaža.

Međutim, društvenim mrežama se proširio snimak jednog autobusa Gradskog saobraćajnog preuzeća koji po onome što se vidi ne bi mogao da prođe ni stari, a ne novi, rigorozniji tehnički.

Autobus na liniji 707, od Zelenog venca do Zemun polja, koji pripada saobraćajnom pogonu "Zemun", izbacivao je crn dim.

Podsetimo, nedavno je vozač, čiji automobil "dačija" nije prošao tehnički pregled, iz revolta polio vozilo benzinom i zapalio ga.

Šta se kontroliše na novom tehničkom pregledu i zašto se uvodi vremensko ograničenje pregleda, opširnije OVDE.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

88 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

1 d

Podeli: