B92.net iza vrata BG na vodi - kako izgledaju stanovi FOTO

BW Residences, prva stambena zgrada u "Beogradu na vodi" je završena, a B92.net ekskluzivno vam donesi izgled ovog projekta iza zatvorenih vrata.

Srbija

Izvor: B92

Petak, 13.07.2018.

09:02

B92.net iza vrata BG na vodi - kako izgledaju stanovi FOTO
Foto: B92

U toku je poslednje šminkanje pred useljavanje stanara, a u ovoj zgradi od dvadeset spratova ima 296 stanova - od dvosobnih do petosobnih.

Inače, svaka kula (A i B) ima po tri lifta, od toga po jedan teretni, a svi stanovi imaju terase.
Foto: B92
Prozori sežu od poda do plafona, kako bi „pukao“ pogled na reku, panoramu grada, Kalemegdan...
Foto: B92
U zgradi postoji i bazeni, teretana, igraonica za decu...Concierge je na raspolaganju stanarima za najrazličitije potrebe – od naručivanja taksija, rent-a-car i limo servisa, preko kupovine karata za avion, pa do organizovanja beauty usluga, baštovanstva, brige o kućnim ljubimcima...
Foto: B92
Zgrada ima podzemnu garažu, a s obzirom da je ceo Belgrade Waterfront koncipiran tako da daje prednost pešacima i biciklistima, u garaži postoji poseban prostor za odlaganje bicikala.
Foto: B92
Stanovi su već opremljeni kuhinjskim elementima, kupatilskim ormarićima i garderoberima.
Foto: B92
„Beograd na vodi“ je projekat na milion kvadrata, sa 6.000 stanova, gde će živeti 14.000 ljudi, dok će 12.000 ljudi raditi u tom delu grada.
Foto: B92
U toku su i radovi na izgradnji tržnog centra, na 300.000 kvadrata, a uskoro kreće izgradnja velike kule, koja će biti najviša u centralnoj i ističnoj Evropi.
Foto: B92
U septembru 2015. godine, postavljen je kamen temeljac za dve stambene kule, čime je zvanično počela izgradnja projekta "Beograd na vodi“, vrednog 3,5 milijardi evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

187 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Puca prijateljstvo: Kina okreće leđa Rusiji?

Kineski izvoz u Rusiju opao je u martu, prvi put od sredine 2022. godine, zbog sve većih pretnji Vašingtona da će uvesti sankcije Pekingu ako kineski izvozni proizvodi pomognu Moskvi u ratu protiv Ukrajine.

8:11

18.4.2024.

1 d

Podeli: