"Ovo nije rekonstrukcija, nego potpuno nova ulica"

U barajevskom naselju Vranić pušten je u saobraćaj deo novoizgrađene Ulice posavskih partizana.

Srbija

Izvor: B92

Četvrtak, 12.07.2018.

16:44

Foto: Thinkstock

Prema rečima zamenika gradonačelnika Gorana Vesića, samo u to naselje je u poslednjih nekoliko godina uloženo skoro 100 miliona dinara u putnu infrastrukturu.

''Ovo nije rekonstrukcija postojećeg puta već potpuno nova ulica'', rekao je Vesić novinarima i naveo da je urađeno šest kilometara ulice i da je preostalo da se uradi još tri kilometra.

Na taj način, dodao je Vesić, Vranić i Meljak spojiće se sa Velikom Moštanicom.

''Čim budemo završili preostala tri kilometra, pustićemo mini-bus liniju tako da će meštani imati prevoz, a to je ono što je prava politika, da kada nešto radite poboljšavate kvalitet života ljudi'', kazao je Vesić.

On je rekao da je izgradnja ove ulice pravi primer kako građani, opština, Grad i Republika mogu zajedno da rade dobre stvari.

Zamenik gradonačelnika je istakao da je samo u Vranić u poslednjih nekoliko godina u putnu infrastrukturu uloženo skoro 100 miliona dinara, ali i dodao da je ulagano i u druga prigradska naselja.

''Ono na šta smo posebno ponosni, to je da smo ne samo uložili više u putnu infrastrukturu već mnogo više u prigradska naselja koja su bila potpuno zapostavljena, a koja, takođe, pripadaju teritoriji Beograda'', rekao je Vesić.

Predsednik opštine Barajevo Slobodan Adamović izrazio je zadovoljstvo šsto je pušten u saobraćaj deo Ulice posavskih partizana jer to, kako je istakao, život ljudi u tom delu Barajeva čini mnogo boljim.

''Zahvaljujem rukovodstvu Grada Beograda, a posebno zameniku gradonačelnika, za svu nesebičnu pomoć koju su dali opštini Barajevo i pomogli nam da život našsih sugrađana učinimo boljim'', poručio je Adamović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

1 d

Svet

"Zbogom dolaru"

Rusija i Kina su sprovele skoro potpunu "dedolarizaciju" ekonomskih odnosa, a udeo ruske rublje i kineskog juana u trgovinskim obračunima između Moskve i Pekinga je veći od 90 odsto.

19:53

22.4.2024.

1 d

Podeli: