Modernizacija u Srbiji: Pomažu Telekomu, sada i novi tim

Sa predsednik kompanije "Huavej" za javni sektor Loren Fan, dogovoreno je formiranje zajedničkog stručnog tima za razvoj "smart turizma" u Srbiji

Srbija

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 12.07.2018.

16:27

Modernizacija u Srbiji: Pomažu Telekomu, sada i novi tim
Foto: Thinkstock

Ministar telekomunikacija Rasim Ljajić dogovorio je formiranje "smart turizma" koji će omogućiti veću vidljivost Srbije na svetskoj turističkoj mapi i olakšati dolazak stranim gostima.

Kako je saopšteno, ministar Ljajić je sa Fanom razgovarao i o budućim oblicima saradnje u cilju unapređenja oblasti telekomunikacija i digitalne ekonomije u Srbiji.

On je izrazio zadovoljstvo dosadašnjom saradnjom sa tom kompanijom i činjenicom da se projekat modernizacije fiksne telekomunikacione mreže u Srbiji, koji zajednički sprovode "Telekom Srbija" i "Huavej", uspešno realizuje.

Ljajić i Fan su razgovarali i o daljoj izgradnji telekomunikacione infrastrukture u Srbiji, koja je osnov za razvoj digitalne ekonomije i primenu savremenih tehnologija u svim sferama društva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Sprema se "apokalipsa"

Razvoj veštačke inteligencije (AI) bi mogao da dovede do ukidanja skoro osam miliona radnih mesta u Velikoj Britaniji.

15:36

27.3.2024.

1 d

Podeli: