Napokon - Lidl otvorio vrata u Srbiji FOTO/VIDEO

Nemačka trgovinska Kompanija Lidl zvanično je otvorila svoj prvi objekat u Srbiji i tako formalizovala ulazak na srpsko tržište.

Srbija

Izvor: B92

Utorak, 12.06.2018.

08:17

Napokon - Lidl otvorio vrata u Srbiji FOTO/VIDEO
Foto: B92/Filip Èukanoviæ

Prvi objekat Lidla nije maloprodajni već je reč o logističkom centru u Novoj Pazovi.

Logistički centar prostire se na 45.000 kvadratnih metara i ima mesta za 30.000 paleta i ima kapacitet za snabdevanje 100 maloprodajnih objekata.

Generalni direktor kompanije Lidl Srbija Tomislav Šapina navodi da Lidl u Srbiji ima 500 zaposlenih, a biće ih i više kada dođe do otvaranja prvih maloprodajnih objekata.

Datum otvaranja prvih maloprodajnih objekata Lidla u Srbiji još nije poznat, a ranije je najavljivan za drugu polovinu ove godine.

Plan je da istovremeno budu otvoreni objekti u više od deset gradova u Srbiji i Beogradu, od kojih su neki završeni još 2016. godine.
Foto: B92/Filip Èukanoviæ
Lidl je krajem prošle godine kupio objekat i u centru Beograda, koji će biti centralno maloprodajno mesto u srpskoj prestonici i biće otvoren nešto kasnije. On će se nalaziti na uglu Bulevara despota Stefana i Cvijićeve ulice.

Lidl u svetu dnevno poseti 10 miliona kupaca a ukupan broj zaposlenih je 225.000.
Foto: B92/Filip Èukanoviæ
Foto: B92/Filip Èukanoviæ

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

51 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

1 d

Podeli: