Prevaranti nude priključak za 37.000 RSD, čuvajte se

Novosadski “Vodovod i kanalizacija” upozorio je na prevarante koji u okolini Sremske kamenice nude nelegalne priključke na nelegalno izgrađenu vodovodnu mrežu.

Srbija

Izvor: B92

Petak, 25.05.2018.

10:10

Prevaranti nude priključak za 37.000 RSD, čuvajte se
Foto: Thinkstock

Nepoznate osobe koje stanovnicima okoline Sremske Kamenice nude priključenje na nelegalno izgrađenu vodovodnu mrežu po ceni od 37.000 dinara nemaju ugovor o saradnji sa novosadskim "Vodovodom i kanalizacijom" i radi se o prevarantima, saopšteno je danas.

Kako se navodi iz Javnog preduzeća "Vodovod i kanalizacija" iz Novog Sada, u naselju Artiljevo u Sremskoj Kamenici pojavila su se nepoznata lica koja pokreću inicijativu za izgradnju vodovodne mreže u tom naselju.

Oni, navodno, nude građanima izgradnju nelegalnog priključka na takođe nelegalno izgradjenu vodovodnu mrežu po ceni od 37.000 dinara.

"'Vodovod i kanalizacija' ovim putem obaveštava građane Artiljeva da je reč o nelegalnim radnjama, te da naše preduzeće nije sklopilo nikakav ugovor o saradnji sa licima koja su odgovorna za ovu prevaru. Takođe, obaveštene su i sve nadležne inspekcijske službe u Novom Sadu", navodi se.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

14 h

Svet

"Zbogom dolaru"

Rusija i Kina su sprovele skoro potpunu "dedolarizaciju" ekonomskih odnosa, a udeo ruske rublje i kineskog juana u trgovinskim obračunima između Moskve i Pekinga je veći od 90 odsto.

19:53

22.4.2024.

1 d

Podeli: