Vest da kola moraju 2x na tehnički vozači - pozdravili?

Vest da će stariji automobili morati dva puta na tehnički pregled dobro je prošla kod naših građana, bar sudeći po komentarima ostavljenim na našem portalu.

Srbija

Izvor: B92

Sreda, 09.05.2018.

14:42

Vest da kola moraju 2x na tehnički vozači - pozdravili?
(Foto: Thinkstock)

To je neuobičajeno, jer su do sada gotovo uvek vesti da će vozači morati više da troše na svoje četvorotočkaše komentarisane negativno i dočekivane su na nož.

Tako, pored komentara da vozači i previše izdvajaju za državni budžet preko raznih nameta, prednjače oni koji govore da je ova mera dobra.

Oni koji su ostavljali komentare na našem portalu mahom pravdaju ovu vest logikom da su češći pregledi starijih vozila potrebni radi što bolje bezbednosti u saobraćaju.

Takođe, raspoloženje se može primetiti i u trocifrenim brojevima minusa na one komentare koji se bune protiv ovog pravila koji stupa na snagu od jula.

Na linku OVDE pogledajte šta su naši čitaoci pisali, a vi nam u komentarima možete reći da li ste saglasni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

157 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Norvežani beže u Švajcarsku

Oštro povećanje poreza na bogatstvo i dividende od strane norveške vlade orijentisane na levo, podstaklo je desetine bogataša nordijske nacije da se presele.

12:07

21.4.2024.

1 d

Svet

"Zbogom dolaru"

Rusija i Kina su sprovele skoro potpunu "dedolarizaciju" ekonomskih odnosa, a udeo ruske rublje i kineskog juana u trgovinskim obračunima između Moskve i Pekinga je veći od 90 odsto.

19:53

22.4.2024.

13 h

Podeli: