Vansi donosi radna mesta i nove veze Beogradu

Glavni izvršni direktor Vansi koncesija i predsednik Vansi erports Nikola Notbar je rekao da ta kompanija snažno veruje u Srbiju.

Srbija

Izvor: B92

Petak, 23.03.2018.

11:13

Vansi donosi radna mesta i nove veze Beogradu
Foto: Tanjug/Dimitrije Gol

On je istakao i da ova kompanija veruje u uspeh koncesije beogradskog aerodroma "Nikola Tesla" i najavio otvaranje novih radnih mesta.

"Imamo znanje koje ćemo ovde primeniti kako bi se otvorila nova radna mesta i privukle nove investicije. Ako bude više posla to će biti dobro i za grad Beograd i za samu koncesiju", naveo je Notbar odgovarajući na pitanje novinara.

Kako je rekao, beogradski aerodrom ima kapacitete za dalji razvoj koji je predviđen koncesijom, a glavni pokretač je upravo rast broja putnika koji beleži "Nikola Tesla".

On je naglasio da je značajno i to što Srbija beleži rast broj turista, kao i da je to sve zajedno sa razvojem saobraćaja dobitna, vin-vin situacija.

"Zato smo dali najbolju ponudu, jer snažno verujemo u Srbiju."

Naglasio je da će kompanija uložiti novac u aerodrom i da će akcenat biti na kvalitetu i povoljnim cenama, po čemu je Vansi već poznat.

Notbar je rekao da će raditi i na otvaranju novih veza Beograda sa drugim destinacijama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Zbogom dolaru"

Rusija i Kina su sprovele skoro potpunu "dedolarizaciju" ekonomskih odnosa, a udeo ruske rublje i kineskog juana u trgovinskim obračunima između Moskve i Pekinga je veći od 90 odsto.

19:53

22.4.2024.

21 h

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

6 h

Podeli: