"Nikola Tesla" dobija francuske šefove, otišli uz orkestar FOTO

Nakon potpisivanja Ugovora o koncesiji, ministarka Zorana Mihajlović i šestočlana delegacija francuske kompanije "Vansi erports" obišla je aerodrom.

Srbija

Izvor: B92

Četvrtak, 22.03.2018.

18:15

Foto: Tanjug/Dimitrije Gol

Povodom potpisivanja ugovora, na beogradskom aerodromu je za tu priliku upriličen koncert orkestra klasične muzike "Camerata Serbica".

Ugovor o koncesiji beogradskog aerodroma "Nikola Tesla" na 25 godina potpisan je sa francuskom kompanijom Vansi erports, u prisustvu premijerke i ministara.

Kako saznaje B92, Francuzi će dovesti četiri-pet svojih ljudi iz menadžmenta, a otpuštanja neće biti, na šta su se obavezali i ugovorom.

Obilasku aerodroma, osim ministarke i predstavnika francuske komapanije, prisustvovali su i direktor Aerodroma "Nikola Tesla" Saša Vlaisavljević, ambasador

Francuske u Beogradu Frederik Mondolini, kao i predstavnici Grada Beograda.

Nakon kratke šetnje terminalima beogradskog aerodroma, ministarka Mihajlović ispratila je šestočlanu delegaciju na avion uz zvuke orkestra "Camerata Serbica". Ugovor o koncesiji za Aerodrom "Nikola Tesla" na 25 godina potpisan je danas u Palati Srbija sa francuskom kompanijom "Vansi erports", a u prisustvu premijerke Ane Brnabić i ministara.
Foto: Tanjug/Dimitrije Gol
Foto: Tanjug/Dimitrije Gol
Foto: Tanjug/Dimitrije Gol
Foto: Tanjug/Dimitrije Gol

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Puca prijateljstvo: Kina okreće leđa Rusiji?

Kineski izvoz u Rusiju opao je u martu, prvi put od sredine 2022. godine, zbog sve većih pretnji Vašingtona da će uvesti sankcije Pekingu ako kineski izvozni proizvodi pomognu Moskvi u ratu protiv Ukrajine.

8:11

18.4.2024.

1 d

Podeli: