BG: Steknite dodatne veštine na seminarima i radionicama

U Beogradu će se u aprilu organizovati nekoliko važnih i velikih konferencija i radionica.

Srbija

Izvor: B92

Utorak, 20.03.2018.

12:47

BG: Steknite dodatne veštine na seminarima i radionicama
Foto: Thinkstock

Prva na redu je konferencija "IT LEADERSHIP – psihološki temelji upravljanja IT timovima i projektima", namenjena IT ekspertima.

Ovaj trening pogodan je za sve one koji žele da steknu menadžersko-liderske veštine i psihološko-emocionalne osnove vođenja IT timova i projekata.

Deset dana kasnije u Beogradu će se organizovati radionica "preŽIVETI FINANSIJE – psihološke osnove finansijskog menadžmenta".

Cilj radionice (pre)ŽIVETI FINANSIJE je sticanje menadžersko-psiholoških znanja i veština za izgradnju finansijskog profesionalca koji uživa u svom poslu, uspešno upravljajući resursima i vremenom, efikasno delegirajući poslove i realistično procenjujući sopstvene i tuđe odgovornosti i obaveze.

Narednog dana, 25. aprila na redu je seminar pod nazivom "Izvoz u Rusiju, Ukrajinu (Države ZND)".

Svrha ovog seminara je obezbeđivanje teorijskih informacija, kao i deljenje praktičnog iskustva iz oblasti izvoza u region ZND-a. Maksimalno smanjiti troškove uvoza-izvoza, poboljšati efikasnost, izbeći rizike i neželjene situacije. Pravilan odabir inostranih partnera, pravilno izračunavanje poslovnog plana za dalju interakciju. Povećajte koristi saradnje sa Rusijom i regionom ZND.

Ciljna grupa su brend-menadžeri, menadžeri inostranih ekonomskih aktivnosti, šefovi izvoznih departmana, direktori departmana za spoljno-ekonomsku delatnost, vrhovni menadžeri preduzeća specijalizovanih za izvoz. Proizvođači koji žele da izvoze svoju robu u Rusiju i region ZND.

26. aprila počinje dvodnevni trening "Pet načina da povećate prodaju bez uloženog dinara"

Ovaj trening ima za cilj da vas, kroz niz praktičnih vežbi, primera i alata, osposobi da na najlakši i najbrži način utičete na povećanje prodaje u svojim kompanijama.

Rezultat je dugotrajnog istraživanja stučnjaka koji su iz prakse više kompanija izvukli i rangirali 5 ključnih načina potrebnih da bi se uticalo na povećanje prodaje, a da za to nisu potrebna posebna ulaganja.

Osim alata i primera iz prakse, učesnici će moći da ponesu sa sobom i primere iz svoje prakse, koji će se na treningu obraditi kao Case study, sa preporukama šta treba unaprediti.

Sve ostale aktuelne konferencije i obuke možete pronaći na sajtu Konferencije.rs.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

1 d

Podeli: