U Požarevcu montiraju mašine, Turci zapošljavaju 1.000

U Požarevcu u nekadašnjoj Šećerani počela je montaža mašina za tursku fabriku tekstila "Ringelsan" u kojoj će raditi 1.000 radnika

Srbija

Izvor: Beta

Sreda, 07.03.2018.

17:23

U Požarevcu montiraju mašine, Turci zapošljavaju 1.000
Foto: Thinkstock

Gradonačelnik Bane Spasojević je naveo na Fejsbuku da je uporedo sa pristizanjem novih mašina u proizvodni pogon nekadašnje Šećerane održan sastanak sa menadžmentom fabrike i filijalom Nacionalne službe za zapošljavanje.

"Tema je bila dinamika popune novih 1.000 radnih mesta, koliko 'Ringelsan' planira da u nekoliko etapa otvori", naveo je Spasojević.

Nakon ritejl parka "Stop Shop" koji je Požarevcu doneo 300 novih radnih mesta, mahom iz oblasti trgovine i ugostiteljstva, od danas smo još bliži i početku rada turskog tekstilnog giganta, kompanije "Ringelsan", napisao je Spasović na Fejsbuk stranici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Haos u Grčkoj FOTO/VIDEO

Grčki radnici u sektoru prevoza stupili su danas u štrajk za veće plate, tako da su brodovi ostali usidreni u lukama, a železnički saobraćaj je obustavljen.

11:16

17.4.2024.

1 d

Podeli: