Na "srpskom Davosu" o izborima ni u hodniku

Jubilarni 25.Kopaonik biznis forum počeo je pričom o šansama Srbije u digitalnoj ekonomiji, dok se o beogradskim izborima nije čula ni reč.

Srbija

Izvor: B92

Nedelja, 04.03.2018.

22:24

Na
Foto: Tanjug/Rade Preliæ

Dok se na početnom panelu raspravljalo o šansama naše zemlje da se nađe među vodećim zemljama sveta, o šansama za prvog čoveka prestonice nije se šuškalo čak ni na hodnicima.

Forum, za koji organizatori kažu da je najbolji poslovni skup u jugoistočnoj evropi, ove godine u fokus stavlja teme kao što su rodna ravnopravnost, obrazovanje i digitalizacija.

Na koktelu dobrodošlice, osim želje da se pored posla nađe vremena i za odmor, takođe nije bilo reči o rezultatima beogradskih izbora iako su u tom trenutku već objavljeni procenti.

Na srpski davos, ove godine došlo je oko 1.000 učesnika, od čega 110 akreditovanih novinara

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

1 d

Podeli: