Velike konferencije i radionice u BG već od 1. marta

U Beogradu će se u narednom periodu organizovati nekoliko velikih i važnih konferencija.

Srbija

Izvor: B92

Sreda, 28.02.2018.

09:14

Velike konferencije i radionice u BG već od 1. marta
Foto: Thinkstock

Već 1. marta održaće se LEAD.ART 2018. - konferencija za građenje kulture rukovođenja.

H.art development tim je odlučio da se posveti tome kako da pronađe rešenja za one prošaputane izazove sa kojima se suočavaju menadžeri, kao i njihovi HR-ovi baveći se njima. Mnogi ni ne slute da su njihove dileme i teškoće prilično uobičajene i da se ponavljaju u različitim kompanijama.

Upravo iz tog razloga ste pozvani da glasno podelite izazove sa kojima se suočavate u polju rukovođenja i da aktivno učestvujete u radionicama koje pažljivo pripremamo za vas.

Dva dana kasnije, 3. marta, Beograd je domaćin konferencije "Psihološke osnove uspešne prodaje - iskustveno edukativna radionica".

Cilj ove radionice je izgradnja motivisanog, uspešnog i samouverenog prodavca koji uživa u svom poslu, realistično vrednujući sebe, svoje saradnike, kompaniju i klijente i vešto koristeći svoj pun potencijal, znanje i iskustvo: prodavca sa kojim je klijentima zadovoljsto da sarađuju.

Ukoliko želite da radite na sebi, na ličnim unutrašnjim promenama i važnim odlukama u životu, posetite 6. marta radionicu Vaša snaga kroz reč, pokret, telo sa Tanjom Taubner".

Radionica je namenjena i ženama i muškarcima, a korisna je i onima koji u neposrednom okruženju imaju nekog ko ne prihvata sebe, svoj život, svoje telo.

Istog dana, 6. marta držaće se konferencija "MCSA 2016 – 20742: Identity with Windows Server 2016".

Treći modul kursa uči IT profesionalce kako da razvijaju i konfigurišu Aktivni Direkotorijum domain servisa (AD DS) u distribuiranom okruženju, kako se implementira grupna polisa, kako se izvodi backup i restore, i kako se nadgledaju i rešavaju problemi u Aktivnom direktorijumu.

Pored toga, ovaj kurs pruža znanja i o tome kako se razvijaju i druge uloge Aktivnog direktorijuma kao što su Aktivni direktorijum Federativni servis (AD FS) i Aktivni direktorijum sertifikacioni servis (AD CS).

Sve ostale aktuelne konferencije i obuke možete pronaći na sajtu Konferencije.rs.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Zbogom dolaru"

Rusija i Kina su sprovele skoro potpunu "dedolarizaciju" ekonomskih odnosa, a udeo ruske rublje i kineskog juana u trgovinskim obračunima između Moskve i Pekinga je veći od 90 odsto.

19:53

22.4.2024.

22 h

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

8 h

Podeli: