Mali: Subota, sneg, a 1.200 njih gradi BG na vodi FOTO

Gradonačelnik Siniša Mali obišao je radove na projektu Beograd na vodi i poručio da upravo taj projekat pokazuje da gradska uprava ispunjava obećano.

Srbija

Izvor: B92

Subota, 24.02.2018.

11:27

Mali: Subota, sneg, a 1.200 njih gradi BG na vodi FOTO
Foto: Grad Beograd

A to je, kako je istakao -Beograd grad kranova, investicija i novih radnih mesta.
Foto:Tanjug/ Zoran Žestiæ
Mali je obilazeći radove rekao da je danas, u subotu, po snegu na gradilištu oko 1.200 radnika kojima je zahvalio na tome što vredno rade u svim vremenskim uslovima.
Foto: Grad Beograd
Naš cilj sa Beogradom na vodi bio je i da pokrenemo našu građevinsku industriju, podvukao je gradonačeklnik.
Foto: Tanjug/Zoran Žestiæ
Kako je rekao neki kažu da se u Beogradu na vodi grade samo dve zgrade, i porčio da je na to odgovor slika koja to demantuje, gradi se uveliko tržni centar sa 300.000 kvadratnih metara, odmah do su radovi i na visokoj kuli Sent Ridžis, zatim na još dve nove stambene zgrade od kojih je jedan stigla do devetog sprata...
Foto: Grad Beograd
"Dakle, Beograd na vodi se gradi i obećanje koje smo dali kao gradska uprava da će Beograd biti grad kranova, dizalica, investicija, novih radnih mesta Beograd na vodi pokazuje" rekao je gradonačelnik.
Foto: Tanjug/Zoran Žestiæ
Još jednom je zahvalio radnicima koji vredno rade po svim vremenskim uslovima kako bi ispunili ciljeve i kako bi Beograd na vodi bio ponos i još jedna lepa slika grada.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Sprema se "apokalipsa"

Razvoj veštačke inteligencije (AI) bi mogao da dovede do ukidanja skoro osam miliona radnih mesta u Velikoj Britaniji.

15:36

27.3.2024.

20 h

Podeli: