Tender, spremili 3,3 mil RSD za dvoje kola

Opština Sjenica raspisala je tender za kupovinu dva službena automobila za šta planira da potroši 3,3 miliona dinara bez uračunatog poreza na dodatu vrednost.

Srbija

Izvor: B92

Ponedeljak, 19.02.2018.

19:52

Tender, spremili 3,3 mil RSD za dvoje kola
Foto: Thinkstock

To je objavljeno je na portalu Uprave za javne nabavke.

Prema konkursnoj dokumentaciji, u koju je Radio Sto plus imao uvid, lokalna samouprava planira da nabavi jedno novo vozilo proizvedeno 2017. godine i jedno polovno koje ne sme biti starije od devet godina.

Nov automobil mora imati pogon na sva četiri točka, Euro 6 dizel motor zapremine 1.968 kubika i snage 140 KW, sedmostepeni menjač, kao i da razvija maksimalnu brzinu od 230 kilometa na sat, a da do 100 kilometara na sat ubrzava za 7,6 sekundi.

Od opreme se traži da to vozilo poseduje kožna podesiva sedišta sa grejanjem, aluminijumske felne, vazdušne jastuke za vozača i suvozača, teleskopske uređaje za pranje farova, senzore za parkiranje, ambijentalno osvetljenje, navigacioni sistem "Amundsen" i grejanje retrovizora sa automatskim zatamnjenjem.

Polovni automobil treba da bude crn, da dizel motor Euro 5 standarda ima zapreminu 1.998 kubika, da menjač bude manuelni sa šest brzina i da ukupno nije prešao više od 135.000 kilometara.

Oprema tog vozila je znatno skromnija od prethodnog, pa se od dobavljača zahteva da poseduje ABS sistem, servo volan, vazdušne jastuke za vozača i suvozača, podesiva sedišta, tonirana stakla, aluminijumske felne, daljinsko zaključavanje i putni računar.

Tender je otvoren do 2. marta, a u lokalnoj samoupravi su naveli da je nabavka dva automobila neophodna zbog zastarelosti voznog parka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: