NZS zove nezaposlene: Dođite, traži se 3.000 radnika

Nacionalna služba za zapošljavanje, filijala za grad Beograd, pozvala je nezaposlene građane na Beogradski sajam zapošljavanja i praksi.

Srbija

Izvor: Beta

Utorak, 13.02.2018.

17:14

NZS zove nezaposlene: Dođite, traži se 3.000 radnika
Foto: Thinkstock

Sajam će se održati 21. februara u Domu omladine u Beogradu, od 10 do 16 sati.

Kako je najavljeno, ponudu slobodnih poslova predstaviće više od 110 firmi, kojima je potrebno više od 3.000 radnika različitih profila i stepena kvalifikacija.

Svi koji su u potrazi za poslom moći će na sajmu da uspostave direktan kontakt sa poslodavcima, predstave im se i predaju svoje radne biografije (CV), a na štandu Nacionalne službe zainteresovani će moći da dobiju informacije o programima za podsticanje zapošljavanja, dok će nezaposlenima biti pružena i pomoć u pisanju radne biografije (CV).

U okviru pratećeg sajamskog programa, u bioskopskoj sali Doma omladine će od 11 do 15.30 biti organizovana radionica "Znanjem do cilja", namenjena budućim preduzetnicima koji planiraju pokretanje privatnog biznisa, dok će u Maloj sali od 12 do 13 časova biti organizovana prezentacija aktuelnih javnih poziva NSZ za ovu godinu.

Organizatori Beogradskog sajma zapošljavanja i praksi su Skupština grada Beograda, beogradska Filijala NSZ i Privredna komora Srbije - Privredna komora Beograda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Haos u Grčkoj FOTO/VIDEO

Grčki radnici u sektoru prevoza stupili su danas u štrajk za veće plate, tako da su brodovi ostali usidreni u lukama, a železnički saobraćaj je obustavljen.

11:16

17.4.2024.

1 d

Podeli: