Vučić: Naš životni cilj je izgradnja metroa

Predsednik Srpske napredne stranke i Srbije Aleksandar Vučić najavio je pokretanje projekta izgradnje metroa u Beogradu.

Srbija

Izvor: Beta

Subota, 03.02.2018.

14:45

Vučić: Naš životni cilj je izgradnja metroa
(Foto: Thinkstock)

"Naš životni cilj je izgradnja metroa, da završimo Beograd na vodi, da svaki deo Beograda ima vodovod, kanalizaciju, ambulantu, apoteku", kazao je Vučić na predizbornom skupu kandidata liste "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd" za odbornike Skupštine grada.

Vučić je kazao da je vlast u prethodne četiri godine grešila ali i da je za razliku od drugih, radila i gradila svakog dana za, kako je rekao, "budućnost naše dece".

"Kada su Đilas i Šapić vodili Beograd obaveze grada iznosile su 1,2 milijarde evra a danas su manje za 520 miliona, za toliko su manje zaduženi gradjani Beograda", kazao je Vučić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Haos u Grčkoj FOTO/VIDEO

Grčki radnici u sektoru prevoza stupili su danas u štrajk za veće plate, tako da su brodovi ostali usidreni u lukama, a železnički saobraćaj je obustavljen.

11:16

17.4.2024.

22 h

Podeli: