BG na vodi se najbolje vidi iz ovog stana VIDEO

Projekat Beograd na vodi promenio je izgled glavnog grada Srbije i svrstao ga u red metropola koje se ne stide ni spram jednog evropskog grada.

Srbija

Izvor: B92

Sreda, 24.01.2018.

16:19

BG na vodi se najbolje vidi iz ovog stana VIDEO
Foto: Beobuild

To je rekla predsednica opštine Savski venac Irena Vujović, koja je posetila dom porodice Marinković u Karađordjevoj ulici.

Funkcionerka SNS rekla je da se iz doma ove beogradske porodice, sa čije terase se pruža pogled na Beograd na vodi, najbolje vidi "sve ono što je gradska vlast obećala pre četiri godine - da će Beograd biti veliko gradilište".

"Ovaj zadatak je uspešno ispunjen", istakla je Vujović i dodala da zahvaljujući tome Beograd danas ima 20.000 više zaposlenih u odnosu na 2013. godinu.

Ona je izjavila da je u razgovoru sa porodicom Marinković videla koliko su zahvalni gradu i zadovoljni za sve što je učinjeno na teritoriji Savskog venca.

"Pogled koji sad imaju je značajno bolji u odnosu na ono što su gledali ranije - divlje deponije,napuštene vagone, pacove i zmije, što svakako ne priliči Beogradu i centralnoj opštini Savski venac", dodala je Vujović nakon razgovora sa porodicom.

Sada pogled ka Beogradu, dodaje, ne samo da zavređuje pažnju stanovnika Savskog venca, nego i glavnog grada Srbije.

"Za projekat Beograd na vodi možemo da zahvalimo predsedniku Aleksandru Vučiću koji je imao viziju, energiju i hrabrost da se ovaj projekat realizuje"

Vujović je najavila rekonstrukciju fasada u Karađorđevoj ulici u ovoj godini, i obećala da će gradska vlast nastaviti da radi istim tempom, a posebno da će uključiti veći broj građana u zajedničku realizaciju projekata koji će popraviti životni standard.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

1 d

Podeli: